Als je gratis proefperiode afloopt
Wat er op dag 14 gebeurt en hoe je verdergaat.
Plain herinnert je per e-mail voordat je proefperiode afloopt. Heb je dan nog geen abonnement gekozen, dan wordt je werkomgeving gepauzeerd: je kunt inloggen, alles bekijken en al je gegevens downloaden, maar niets aanmaken of wijzigen.
Wil je verder, kies dan in Instellingen → Facturering en producten Compare paid plans. Alles staat er nog precies zoals je het achterliet.
Was dit artikel nuttig?